Blogg

Inspirasjon

INSPIRASJON PÅ GLASS

Her finner du inspirerende og faglige blogginnlegg og artikler så du kan lese mer om hva vi leverer og få ideer til løsninger på egne prosjekter.
Alle våre løsninger er skreddersydd etter kundens ønsker og behov, og kan leveres ferdig montert av våre fagfolk.

Ta gjerne kontakt for gratis råd og veiledning!

Velg produkt

Glassmester1 medlem av Glass- og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Bytt vinduer – spar strøm!

Vinduene i et vanlig bolighus utgjør bare 5—10% av den totale ytterflaten. Likevel kan de stå for et varmetap på 40%, ifølge Enova.

Glassvegg med utsikt

Vivian og Per så fort at dette var muligheten til å få den glassveggen de hadde drømt om, og at glass med mørke profiler ville matche uttrykket i den moderne hytta perfekt. De startet prosessen med å innhente priser fra ulike leverandører og så at prisene var nokså forskjellige. Glassmester1 utmerket seg med de gunstigste prisene, og Vivian og Per tok turen til Artur på Alnabru.

Glassvegg med smijern i lune omgivelser

Da Lise fikk kjenne på glassdørene med smijern og høre lyden når de lukker seg, falt hun pladask. Det var dette som skulle til for å gi den gode følelsen i den nye leiligheten.

Unik romfølelse med speil hjemme hos Anine Von Krogh

«Speilet på kjøkkenet skaper en illusjon om et vindu, og med panorama fjordutsikt er det en fryd å speile Oslofjorden» skriver Anine Von Krogh

Lekkert med speil hjemme hos Kristin Gjelsvik

«Dette store speilet gir inntrykk av at gangen er mye større, og det skaper altså en så deilig romfølelse!» skriver Kristin Gjelsvik.

Stilig løsning med romfølelse på kjøpet

Med sotet speil over kjøkkenbenken har Kristina og Adrian løftet et standardkjøkken til et helt nytt nivå.

Wow-effekt med glassvegg i New York loft-stil

Stine hadde forelsket seg i glassvegger i New York loft-stil. Men hvor kunne det passe? Løsningen ble et helt unikt trappeløp.

Glassbaldakin – beskytt døren din med stil

Har du et ubeskyttet inngangsparti der vind og vær står på? Glassmester1 kan tilby en stilig og sikker løsning på et kjedelig problem.

Romslig dusj på liten plass

Øyvin hadde bad med skråtak og begrenset plass, og svart armatur på vask og badekar. Løsningen ble en spesialprodusert dusj med svarte detaljer.

Sett farge på kjøkkenet i 2022!

Mal veggene i en av trendfargene for 2022, og beskytt sprutsonen med en skinnende glassplate.

Sonen over kjøkkenbenken — tør vi velge farger?

Trendforskere og fargeeksperter mener fargene er på vei inn i de tusen norske hjem. Men hvor vågale er vi egentlig? Og hva gjør vi med sonen over kjøkkenbenken?

New York loft med ekte smijern

Drømmer du om New York loft-stilen perfekt tilpasset ditt hjem, med rammer i ekte smijern? Hos Glassmester1 kan vi lage skreddersydde løsninger i glass og smijern, i den ekte, naturlige, rå smijernslooken du er ute etter.

Glass, speil og farger – slik blir trendene i 2022

De siste 2 årene har vært i oppussingens tegn, med mye hjemmetid og nye behov. Vi guider deg gjennom de tydeligste trendene i 2022.

Dusjvegger i glass og store speil

Er du ute etter å utnytte plassen på badet maksimalt, er spesialtilpassede dusjvegger i glass den perfekte løsningen. Kombiner med store, runde speil!

Smarte løsninger for moderne hjem

Få et ekstra ekstra rom med glassvegger og skyvedører. Vi leverer smarte løsninger spesialdesignet for deg og din bolig.

Slik får du økt romfølelse med glass og speil

Vi viser deg hvordan du gjør det beste ut av plassen med vakre, smarte og arealeffektive løsninger i glass.

Vurderer du å bytte ut vinduene dine?

Trekker fra vinduene dine? Synes du aldri det blir ordentlig varmt inne, selv om ovnene står på fullt? Les mer her.

Vanlige spørsmål og svar om bytte av vinduer

Her har vi samlet vanlige spørsmål og svar på det kundene våre ofte spør oss om når det gjelder bytte av vinduer og vindusglass.

Skal jeg velge vinduer med 2- eller 3-lags glass?

Om du bør velge vinduer med 2- eller 3-lags glass kommer an på om du bygger nytt, renoverer eller pusser opp. Her kan du lese hvorfor.

Bytte ut hele vinduet eller kun glasset?

Her finner du en sjekkliste for å vurdere om du bør bytte ut hele vinduet eller om det holder å bytte ut vindusglasset.

Vanlige spørsmål og svar om speil

Her har vi samlet vanlige spørsmål og svar på det kundene våre ofte spør oss om når det gjelder speil.

Hvordan feste speil på vegg?

Dette og andre praktiske spørsmål finner du svar på her.

Vurderer du glassplate over kjøkkenbenken?

Da bør du lese her. Artur Jensen, en av våre erfarne rådgivere, gir deg tips og svar på de vanligste spørsmålene han får om glass i sprutsonen på kjøkkenet.

Vanlige spørsmål og svar om glassrekkverk

Jim Haugen er Glassmester med Mesterbrev og mer enn 30 års erfaring i glassfaget. Her svarer han på vanlige spørsmål og svar om glassrekkverk. Hvordan velger jeg riktig glassrekkverk?

Hvor mye koster glassrekkverk?

Hos oss i Glassmester1 får du glassrekkverk fra kr. 2.990 per løpemeter. Prisen gjelder ved bestilling av minst 5 løpemeter standard stolperekkverk, eks. montering. Her kan du lese hvordan du selv kan påvirke prisen.

Hvordan montere glassrekkverk?

Jim Haugen er Glassmester med Mesterbrev og mer enn 30 års erfaring i glassfaget. Her kan du lese hans råd og anbefalinger til hvordan montere glassrekkverk, steg for steg.

Er vinduene dine mer enn 30 år gamle?

Er vinduene dine mer enn 30 år gamle bør du bytte ut vindusglassene. Her kan du lese hvorfor.

Slik velger du riktig glassrekkverk

Jim Haugen er Glassmester med Mesterbrev og mer enn 30 års erfaring i glassfaget. Som fagmann er han opptatt av de byggetekniske kravene som stilles til ulike typer glassrekkverk, og risikoen knyttet til å velge feil. Her finner du hans sjekkliste for valg av riktig glassrekkverk!

Innred med speil du også!

Anette-Marie har gjort det. Tine Monsen har gjort det. Julianne Nygård, også kjent som «Pilotfrue» har gjort det.

Siste trender for et moderne hjem

Det moderne hjemmet består av multifunksjonelle rom og soner, gjerne delt av med dører og vegger i glass, store runde speil og dekorative speilvegger.

Normal drift hos Glassmester1 Stor-Oslo

I Glassmester1 Stor-Oslo forsøker vi å holde driften i gang slik at kunder kan ringe, maile og chatte med oss og få produkter levert og montert som normalt.

Dugg på innsiden av vinduene?

Kondens utenpå glasset innendørs kan skyldes at du har et punktert vindu, at vinduene er dårlig isolert, eller at det er dårlig ventilasjon i boligen. Uansett bør det undersøkes nærmere.

Lei av å vaske dusjveggene?

Forny badet med nye dusjvegger i TIMELESS smussavvikende glass, som krever minimalt med vedlikehold for å holde seg rene.

Slik setter du ditt personlige preg på kjøkkenet i 2020

Mal veggene i en av trendfargene for 2020, og beskytt sprutsonen med en skinnende glassplate.

Slik får du et moderne bad i 2022

Baderomstrendene beveger seg gjerne litt saktere enn andre trender, men de siste årene har de svarte detaljene på baderommet vært en trend med sterk oppsving.

Slik fikk Tine Monsen en «større» og lysere kjellerstue

Speil skaper en illusjon om at rommet er større enn det faktisk er. Ved å dekke en hel vegg med speil får Tine Monsen en «større» og lysere kjellerstue.

Tine Monsen designet sitt eget speil!

Blogger Tine Monsen ønsket seg et helfigurspeil som skulle gå fra gulv til tak, og passe perfekt inn mot skråtaket i garderoben.

Vanlige spørsmål og svar om glassplate til kjøkken

Her har vi samlet vanlige spørsmål og svar på det kundene våre ofte spør oss om når det gjelder glassplate til kjøkken.

Se hvor fint det ble med speil på veggen hos blogger Anette-Marie!

Anette-Marie var på jakt etter et stort, rundt speil og fant sitt drømmespeil på nettsiden vår. Prosessen og resultatet kan du se i bilder av og lese mer om her.

Slik monteres et veggspeil

Her kan du se hvordan et veggspeil monteres av våre fagfolk. Hele prosessen fra veggspeilet bæres opp trappen til det er ferdig montert.

Nå skal alle ha glassvegger med svarte sprosser

Akkurat nå er det veldig populært med glassvegger med svarte sprosser, også kalt smijernsvegger eller «New-York-Style glassvegger», både i private hjem og på kontoret.

GUIDE: Hvilken dusjløsning bør du velge?

Vi du ha en dusjløsning som er både pen, holdbar, praktisk, rimelig og trygg? Det er vanskelig å få oppfylt alle ønsker på en gang.

Sjekkliste for deg som ønsker å bytte ut vinduene

Gode vinduer er en langsiktig investering. Her er en sjekkliste med kontrollspørsmål for deg som ønsker å bytte vinduer.

Glassvegger blir stadig mer populært!

Mange ønsker åpne løsninger, samtidig som man noen ganger har behov for å begrense de ulike bruksområdene med et fysisk skille.

Innred med dekorspeil!

Speil er ikke lenger kun en praktisk gjenstand, men et sentralt interiørelement i hjemmet. Her er inspirasjon til hvordan speil kan skape det lille ekstra.

Hva bør du tenke på når du skal bytte vinduer?

Det finnes mange forskjellige vindusglass å velge mellom. Hva slags glass du bør velge kommer an på hvilke behov du har.

Pusse opp etter fornuft eller følelser?

Bruker du fornuft eller følelser når du prioriterer oppussingsprosjekter? Mange av oss gjør mye inne, men glemmer det ytre. Slik får du råd til begge deler!

Den beste dusjløsningen for deg og ditt bad!

Dusjhjørne, dusjnisje, dusjkar og andre dusjløsninger – hvilke muligheter finnes og hva er egentlig den beste dusjløsningen for deg og ditt bad? Her finner du en oversikt.

Glassvegg med utsikt

Vivian og Per så fort at dette var muligheten til å få den glassveggen de hadde drømt om, og at glass med mørke profiler ville matche uttrykket i den moderne hytta perfekt. De startet prosessen med å innhente priser fra ulike leverandører og så at prisene var nokså forskjellige. Glassmester1 utmerket seg med de gunstigste prisene, og Vivian og Per tok turen til Artur på Alnabru.

Glassvegg med smijern i lune omgivelser

Da Lise fikk kjenne på glassdørene med smijern og høre lyden når de lukker seg, falt hun pladask. Det var dette som skulle til for å gi den gode følelsen i den nye leiligheten.

Wow-effekt med glassvegg i New York loft-stil

Stine hadde forelsket seg i glassvegger i New York loft-stil. Men hvor kunne det passe? Løsningen ble et helt unikt trappeløp.

New York loft med ekte smijern

Drømmer du om New York loft-stilen perfekt tilpasset ditt hjem, med rammer i ekte smijern? Hos Glassmester1 kan vi lage skreddersydde løsninger i glass og smijern, i den ekte, naturlige, rå smijernslooken du er ute etter.

Glass, speil og farger – slik blir trendene i 2022

De siste 2 årene har vært i oppussingens tegn, med mye hjemmetid og nye behov. Vi guider deg gjennom de tydeligste trendene i 2022.

Smarte løsninger for moderne hjem

Få et ekstra ekstra rom med glassvegger og skyvedører. Vi leverer smarte løsninger spesialdesignet for deg og din bolig.

Slik får du økt romfølelse med glass og speil

Vi viser deg hvordan du gjør det beste ut av plassen med vakre, smarte og arealeffektive løsninger i glass.

Siste trender for et moderne hjem

Det moderne hjemmet består av multifunksjonelle rom og soner, gjerne delt av med dører og vegger i glass, store runde speil og dekorative speilvegger.

Nå skal alle ha glassvegger med svarte sprosser

Akkurat nå er det veldig populært med glassvegger med svarte sprosser, også kalt smijernsvegger eller «New-York-Style glassvegger», både i private hjem og på kontoret.

Glassvegger blir stadig mer populært!

Mange ønsker åpne løsninger, samtidig som man noen ganger har behov for å begrense de ulike bruksområdene med et fysisk skille.

Unik romfølelse med speil hjemme hos Anine Von Krogh

«Speilet på kjøkkenet skaper en illusjon om et vindu, og med panorama fjordutsikt er det en fryd å speile Oslofjorden» skriver Anine Von Krogh

Stilig løsning med romfølelse på kjøpet

Med sotet speil over kjøkkenbenken har Kristina og Adrian løftet et standardkjøkken til et helt nytt nivå.

Sett farge på kjøkkenet i 2022!

Mal veggene i en av trendfargene for 2022, og beskytt sprutsonen med en skinnende glassplate.

Sonen over kjøkkenbenken — tør vi velge farger?

Trendforskere og fargeeksperter mener fargene er på vei inn i de tusen norske hjem. Men hvor vågale er vi egentlig? Og hva gjør vi med sonen over kjøkkenbenken?

Glass, speil og farger – slik blir trendene i 2022

De siste 2 årene har vært i oppussingens tegn, med mye hjemmetid og nye behov. Vi guider deg gjennom de tydeligste trendene i 2022.

Vurderer du glassplate over kjøkkenbenken?

Da bør du lese her. Artur Jensen, en av våre erfarne rådgivere, gir deg tips og svar på de vanligste spørsmålene han får om glass i sprutsonen på kjøkkenet.

Slik setter du ditt personlige preg på kjøkkenet i 2020

Mal veggene i en av trendfargene for 2020, og beskytt sprutsonen med en skinnende glassplate.

Vanlige spørsmål og svar om glassplate til kjøkken

Her har vi samlet vanlige spørsmål og svar på det kundene våre ofte spør oss om når det gjelder glassplate til kjøkken.

Pusse opp etter fornuft eller følelser?

Bruker du fornuft eller følelser når du prioriterer oppussingsprosjekter? Mange av oss gjør mye inne, men glemmer det ytre. Slik får du råd til begge deler!

Glass, speil og farger – slik blir trendene i 2022

De siste 2 årene har vært i oppussingens tegn, med mye hjemmetid og nye behov. Vi guider deg gjennom de tydeligste trendene i 2022.

Slik får du økt romfølelse med glass og speil

Vi viser deg hvordan du gjør det beste ut av plassen med vakre, smarte og arealeffektive løsninger i glass.

Vanlige spørsmål og svar om glassrekkverk

Jim Haugen er Glassmester med Mesterbrev og mer enn 30 års erfaring i glassfaget. Her svarer han på vanlige spørsmål og svar om glassrekkverk. Hvordan velger jeg riktig glassrekkverk?

Hvor mye koster glassrekkverk?

Hos oss i Glassmester1 får du glassrekkverk fra kr. 2.990 per løpemeter. Prisen gjelder ved bestilling av minst 5 løpemeter standard stolperekkverk, eks. montering. Her kan du lese hvordan du selv kan påvirke prisen.

Hvordan montere glassrekkverk?

Jim Haugen er Glassmester med Mesterbrev og mer enn 30 års erfaring i glassfaget. Her kan du lese hans råd og anbefalinger til hvordan montere glassrekkverk, steg for steg.

Slik velger du riktig glassrekkverk

Jim Haugen er Glassmester med Mesterbrev og mer enn 30 års erfaring i glassfaget. Som fagmann er han opptatt av de byggetekniske kravene som stilles til ulike typer glassrekkverk, og risikoen knyttet til å velge feil. Her finner du hans sjekkliste for valg av riktig glassrekkverk!

«Speilet på kjøkkenet skaper en illusjon om et vindu, og med panorama fjordutsikt er det en fryd å speile Oslofjorden fra alle mulige kanter» skriver Interiørstylist og blogger Anine Von Krogh. Romfølelsen ble helt unik!» Les mer på glassmester1.no

Unik romfølelse med speil hjemme hos Anine Von Krogh

«Speilet på kjøkkenet skaper en illusjon om et vindu, og med panorama fjordutsikt er det en fryd å speile Oslofjorden» skriver Anine Von Krogh

«Dette store speilet gir inntrykk av at gangen er mye større, og det skaper altså en så deilig romfølelse og gode vibber, at det er en fryd å henge her!» skriver Kristin Gjelsvik. Les mer på glassmester1.no

Lekkert med speil hjemme hos Kristin Gjelsvik

«Dette store speilet gir inntrykk av at gangen er mye større, og det skaper altså en så deilig romfølelse!» skriver Kristin Gjelsvik.

sotet speil over kjøkkenbenken

Stilig løsning med romfølelse på kjøpet

Med sotet speil over kjøkkenbenken har Kristina og Adrian løftet et standardkjøkken til et helt nytt nivå.

rundt-speil-01-700x700

Glass, speil og farger – slik blir trendene i 2022

De siste 2 årene har vært i oppussingens tegn, med mye hjemmetid og nye behov. Vi guider deg gjennom de tydeligste trendene i 2022.

dusjvegg-01-700x700

Dusjvegger i glass og store speil

Er du ute etter å utnytte plassen på badet maksimalt, er spesialtilpassede dusjvegger i glass den perfekte løsningen. Kombiner med store, runde speil!

glassvegger_og_glassdorer_01_700x700

Slik får du økt romfølelse med glass og speil

Vi viser deg hvordan du gjør det beste ut av plassen med vakre, smarte og arealeffektive løsninger i glass.

vanlige spørsmål og svar om speil

Vanlige spørsmål og svar om speil

Her har vi samlet vanlige spørsmål og svar på det kundene våre ofte spør oss om når det gjelder speil.

glassmester1 montører i ferd med å feste speil på vegg for kunde

Hvordan feste speil på vegg?

Dette og andre praktiske spørsmål finner du svar på her.

Speil på mål i alle størrelser og fasonger

Innred med speil du også!

Anette-Marie har gjort det. Tine Monsen har gjort det. Julianne Nygård, også kjent som «Pilotfrue» har gjort det.

Vi leverer ekte smijernvegger og smijerndører i høy kvalitet, til konkurransedyktig pris, ferdig montert av våre fagfolk. Les mer på glassmester1.no

Siste trender for et moderne hjem

Det moderne hjemmet består av multifunksjonelle rom og soner, gjerne delt av med dører og vegger i glass, store runde speil og dekorative speilvegger.

Speil tilskåret på mål for å passe inn på badet

Slik får du et moderne bad i 2022

Baderomstrendene beveger seg gjerne litt saktere enn andre trender, men de siste årene har de svarte detaljene på baderommet vært en trend med sterk oppsving.

Mange rektangulære speil montert så de ser ut som heldekkende veggspeil

Slik fikk Tine Monsen en «større» og lysere kjellerstue

Speil skaper en illusjon om at rommet er større enn det faktisk er. Ved å dekke en hel vegg med speil får Tine Monsen en «større» og lysere kjellerstue.

Helfigur speil skreddersydd på mål mot skråtak

Tine Monsen designet sitt eget speil!

Blogger Tine Monsen ønsket seg et helfigurspeil som skulle gå fra gulv til tak, og passe perfekt inn mot skråtaket i garderoben.

Stort rundt speil på veggen tilskåret på mål

Se hvor fint det ble med speil på veggen hos blogger Anette-Marie!

Anette-Marie var på jakt etter et stort, rundt speil og fant sitt drømmespeil på nettsiden vår. Prosessen og resultatet kan du se i bilder av og lese mer om her.

Montering av stort veggspeil

Slik monteres et veggspeil

Her kan du se hvordan et veggspeil monteres av våre fagfolk. Hele prosessen fra veggspeilet bæres opp trappen til det er ferdig montert.

Baderomsspeil på mål

Innred med dekorspeil!

Speil er ikke lenger kun en praktisk gjenstand, men et sentralt interiørelement i hjemmet. Her er inspirasjon til hvordan speil kan skape det lille ekstra.

dusjløsning skreddersydd på mål mot skråtak

Romslig dusj på liten plass

Øyvin hadde bad med skråtak og begrenset plass, og svart armatur på vask og badekar. Løsningen ble en spesialprodusert dusj med svarte detaljer.

dusjvegg-01-700x700

Dusjvegger i glass og store speil

Er du ute etter å utnytte plassen på badet maksimalt, er spesialtilpassede dusjvegger i glass den perfekte løsningen. Kombiner med store, runde speil!

Dusjhjørne som består av en dusjvegg og en dusjdør skreddersydd på mål

Lei av å vaske dusjveggene?

Forny badet med nye dusjvegger i TIMELESS smussavvikende glass, som krever minimalt med vedlikehold for å holde seg rene.

Speil tilskåret på mål for å passe inn på badet

Slik får du et moderne bad i 2022

Baderomstrendene beveger seg gjerne litt saktere enn andre trender, men de siste årene har de svarte detaljene på baderommet vært en trend med sterk oppsving.

spesialtilpasset dusjløsning

GUIDE: Hvilken dusjløsning bør du velge?

Vi du ha en dusjløsning som er både pen, holdbar, praktisk, rimelig og trygg? Det er vanskelig å få oppfylt alle ønsker på en gang.

Pusse opp med glassplate på kjøkkenet

Pusse opp etter fornuft eller følelser?

Bruker du fornuft eller følelser når du prioriterer oppussingsprosjekter? Mange av oss gjør mye inne, men glemmer det ytre. Slik får du råd til begge deler!

Dusjløsningen med dusjvegger med svart ramme

Den beste dusjløsningen for deg og ditt bad!

Dusjhjørne, dusjnisje, dusjkar og andre dusjløsninger – hvilke muligheter finnes og hva er egentlig den beste dusjløsningen for deg og ditt bad? Her finner du en oversikt.

GF_600x700

Glassmester1 medlem av Glass- og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Spar strøm – bytt vinduer

Bytt vinduer – spar strøm!

Vinduene i et vanlig bolighus utgjør bare 5—10% av den totale ytterflaten. Likevel kan de stå for et varmetap på 40%, ifølge Enova.

Glassbaldakin over inngangsdør

Glassbaldakin – beskytt døren din med stil

Har du et ubeskyttet inngangsparti der vind og vær står på? Glassmester1 kan tilby en stilig og sikker løsning på et kjedelig problem.

Glassmester1 hjelper deg å bytte ut de gamle vinduene dine med nye

Vurderer du å bytte ut vinduene dine?

Trekker fra vinduene dine? Synes du aldri det blir ordentlig varmt inne, selv om ovnene står på fullt? Les mer her.

Glassarbeidere bytter ut vindusglassene eller hele vinduet

Vanlige spørsmål og svar om bytte av vinduer

Her har vi samlet vanlige spørsmål og svar på det kundene våre ofte spør oss om når det gjelder bytte av vinduer og vindusglass.

hus med store vinduer med 2- eller 3-lags glass

Skal jeg velge vinduer med 2- eller 3-lags glass?

Om du bør velge vinduer med 2- eller 3-lags glass kommer an på om du bygger nytt, renoverer eller pusser opp. Her kan du lese hvorfor.

hus med behov for å bytte ut hele vinduet eller kun glasset

Bytte ut hele vinduet eller kun glasset?

Her finner du en sjekkliste for å vurdere om du bør bytte ut hele vinduet eller om det holder å bytte ut vindusglasset.

Glassmester1 hjelper deg å bytte ut de gamle vinduene dine med nye

Er vinduene dine mer enn 30 år gamle?

Er vinduene dine mer enn 30 år gamle bør du bytte ut vindusglassene. Her kan du lese hvorfor.

Punktert vindu

Dugg på innsiden av vinduene?

Kondens utenpå glasset innendørs kan skyldes at du har et punktert vindu, at vinduene er dårlig isolert, eller at det er dårlig ventilasjon i boligen. Uansett bør det undersøkes nærmere.

Terassedør i glass og store vinduer

Sjekkliste for deg som ønsker å bytte ut vinduene

Gode vinduer er en langsiktig investering. Her er en sjekkliste med kontrollspørsmål for deg som ønsker å bytte vinduer.

Vinduer utformet slik du vil ha dem

Hva bør du tenke på når du skal bytte vinduer?

Det finnes mange forskjellige vindusglass å velge mellom. Hva slags glass du bør velge kommer an på hvilke behov du har.

Pusse opp med glassplate på kjøkkenet

Pusse opp etter fornuft eller følelser?

Bruker du fornuft eller følelser når du prioriterer oppussingsprosjekter? Mange av oss gjør mye inne, men glemmer det ytre. Slik får du råd til begge deler!