Blogg

Siste trender for et moderne hjem

Et moderne hjem består av multifunksjonelle rom og soner, gjerne delt av med dører og vegger i glass, store runde speil og dekorative speilvegger.

Det moderne hjem

Med økende andel av mennesker som ønsker å bo sentralt skjer det i vår tid en stadig fortetting av storbyer. Dette betyr at boligene også blir mindre og mindre. Flere ser på hvordan de kan utnytte plassen bedre.

Multifunksjonelle rom

Det vi ønsker oss nå er et funksjonelt og personlig hjem, som utnytter plassen best mulig og passer til oss som bor der. Den beste versjonen av hjemmet ditt får du ved å innrede etter livet som leves der, og velge fleksible løsninger som kan endres og bygges om ettersom behovene endrer seg. Lag soner og multifunksjonelle rom som passer deg og ditt liv. Slik får du et moderne hjem.

Moderne hjem har rom inndelt i soner
Moderne hjem med glassvegger mellom stue og kjøkken

Glassvegger er populært

Glassvegger og glassdører er en smart løsning for deg som har behov for å dele av et rom, men vil beholde lys og luftighet. Ved å avgrense åpne rom og funksjoner i hjemmet med glassvegger får du maks ut av det naturlige lyset, samtidig som det gir boligen et eksklusivt preg.

Moderne hjem med glassvegger mot sovealkove
Moderne hjem med glassvegger mot sovealkove

Glassvegg mellom stue/spisestue og kjøkken

Ved å sette opp en glassvegg mellom stue/spisestue og kjøkken trenger man ikke å velge mellom fordelene knyttet til en åpen vs. en lukket løsning. Lyset slippes inn, mens støy og matos holdes ute. Moderne hjem har gjerne glassvegger i smijern eller med smijerns-look, men også vanlige glassvegger er populært.

Moderne hjem med glassvegg mellom stue og kjøkken
Moderne hjem med glassvegger mellom kjøkken og spisestue

Glassvegg for sovealkover og rundt trapper

Moderne rekkehus og leiligheter er ofte trange. Ved å erstatte vanlige vegger med glassvegger vil hjemmet og rommet virke lysere og mer romslig. Glassvegger er derfor spesielt populært for sovealkover og i og rundt trapper.

Moderne hjem med glassvegger mot sovealkove
Glassvegger med svarte sprosser mot trapp

Skap et moderne hjem med speil som dekor

Speil skaper en illusjon om at rommet er større enn det faktisk er. Plasserer du speilet rett overfor et vindu får du uterommet og lyset inn, og speilet utvider rommet. Speil har dessuten en dekorativ effekt. Akkurat nå er det spesielt populært med store runde speil og dekorative speilvegger.

speilvegg bestående av mange mindre speil
Moderne hjem med stort rundt speil som dekor
Smijernsvegger og smijernsdører inn mot soverom

Innred med speil du også!

Anette-Marie har gjort det. Tine Monsen har gjort det. Julianne Nygård, også kjent som «Pilotfrue» har gjort det. Vi blir jevnlig kontaktet av bloggere og andre som har hengt seg på trenden med å designe sitt eget speil på mål, skreddersydd for akkurat deres bolig.

Les mer her.

 

Spesialdesignet for deg og din bolig

Våre smiljernsvegger blir håndlaget etter dine ønsker og behov, noe som gir deg et unikt produkt, spesiallaget kun for deg. Det tar oss 10 arbeidstimer å produsere 1 kvm. Smijernsvegger er derfor for deg som ønsker å legge det lille ekstra i boligen din. Et rimeligere alternativ er glassvegger med sprosser i aluminium, også kalt «New-York-Style-glassvegger».

Se priseksempler på ulike typer løsninger i smijern og aluminium her.

Kontakt oss for mer informasjon!