Blogg

Glassvegger med svarte sprosser mot trapp

Nå skal «alle» ha glassvegger med svarte sprosser

Akkurat nå er det veldig populært med glassvegger med svarte sprosser, også kalt «New-York-Style»- glassvegger, både i private hjem og på kontoret. Mange ønsker åpne løsninger, samtidig som man noen ganger har behov for å begrense de ulike bruksområdene med et fysisk skille. Med store glassvegger slippes dagslyset inn samtidig som rommene blir separert, noe som gir en fantastisk romfølelse!

Glassvegger slipper lyset inn!

Ved å sette opp en glassvegg mellom stue og kjøkken trenger man ikke å velge mellom fordelene knyttet til en åpen vs. en lukket løsning. Lyset slippes inn, mens støy og matos holdes ute. Glassvegger med sprosser er et rimeligere alternativ til smijernsvegger, og gir den samme «New-York-stilen»

Glassvegger med svarte sprosser montert i trapp
Glassdører og glassvegger

Økt romfølelse med glassvegger

Moderne rekkehus og leiligheter er ofte trange. Ved å erstatte vanlige vegger med glassvegger vil hjemmet og rommet virke lysere og mer romslig. Glassvegger både med og uten svarte sprosser er derfor spesielt populært for sovealkover og i og rundt trapper.

Glassvegger med svarte sprosser mot trapp
Glassvegg i trapp med hvite profiler, skreddersydd på mål

«New-York-style» glassvegger i alle rom

Glassvegger med svarte profiler og/eller sprosser egner seg godt i alle rom i boligen! Spesielt på badet er det populært med glassvegger og dusjvegger med svarte rammer. Men stadig flere ønsker også smijern-looken på glassveggen til sovealkoven, mellom stue og kjøkken og mot trappa.

Dusjvegg med svarte sprosser, tilpasset på mål
Glassvegg med svarte profiler

Glassvegger – et «must» for moderne hjem

Et moderne hjem består av multifunksjonelle rom og soner, gjerne delt av med dører og vegger i glass, store runde speil og dekorative speilvegger.

Utnytt plassen og gi hjemmet ditt et eksklusivt preg med glassvegger og glassdører skreddersydd for akkurat din bolig.

Vil du vite mer?

Ta kontakt for mer informasjon eller uforpliktende pristilbud!