Blogg

Speil på mål i alle størrelser og fasonger

Innred med speil du også!

Innred med speil! Anette-Marie har gjort det. Tine Monsen har gjort det. Julianne Nygård, også kjent som «Pilotfrue» har gjort det. Vi blir jevnlig kontaktet av bloggere og andre som har hengt seg på trenden med å designe sitt eget speil på mål, skreddersydd for akkurat deres bolig.

Se hvor fint det ble med speil på veggen hos Anette-Marie!

Anette-Marie ønsket seg et stort rundt speil med skyggeeffekt som ramme rundt speilet. Etter å ha rådført seg med våre spesialiser bestemte hun seg for å gå for et speil på Ø1300 mm med skjulte fester. «Det er ingen tvil om at speilet forandret hele stuen min. Det virker større, mer luftig, og lysere!» skriver Anette Marie på bloggen sin.

montering av stort rundt speil med skyggeeffekt
stort rundt speil med skyggeeffekt

Tine Monsen designet sitt drømmespeil!

Tine Monsen ønsket seg et helfigurspeil som skulle gå fra gulv til tak, og passe perfekt inn mot skråtaket i garderoben. Løsningen ble et speil tilskåret på mål, levert og montert av oss. «Vi har endelig fått speil i garderoben på soverommet!» skriver Tine på bloggen sin. «Hvor skulle vi få tak i et speil som ble stort nok og som kunne passe til veggen? Løsningen ble Glassmester1 som jeg må skryte litt ekstra av på dette, for jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd.»

Heldekkende veggspeil tilskåret mot skråtak
Heldekkende veggspeil tilskåret mot skråtak

I kjellerstuen har Tine designet sin egen speilvegg, bestående av flere rektangulære speil, montert med nøyaktig avstand mellom speilene. Dette gir en dekorativ effekt, og er en kreativ variant av “New-York-stilen” som er så populær i norske hjem akkurat nå! Ved å dekke en hel vegg med speil skaper Tine også en illusjon om at rommet er større enn det faktisk er.

Speil brukt som dekor i kjellerstue
Speil brukt som dekor i kjellerstue

Veggspeil på treningsrommet til «Pilotfrue»

Julianne Nygård, også kjent som «Pilotfrue» ønsket seg et heldekkende veggspeil til kjellerstuen sin! «Speilene på veggene i treningsrommet ga virkelig et løft til hele rommet», skriver Julianne. «Jeg trodde det skulle bli bra, men ikke sååå bra! Alt fra befaringen, utforming av løsning for våre behov og ønsker til montering har imponert meg. Servicen er spesielt god og leveringstiden er rask. Etter en så vellykket oppgradering i hjemmet får jeg lyst på flere speil i andre rom. Jeg kommer definitivt til å ringe Glassmester1 også neste gang jeg skal ha speil. Og og derfor er det enkelt å anbefale de videre til andre som ønsker seg store eller små speil»

Stort veggspeil til treningsrom
Stort veggspeil til treningsrom
Speil på mål i alle størrelser og fasonger

Innred med speil du også!

Vi leverer og monterer speil på mål i alle størrelser og fasonger, slik at du kan designe ditt eget drømmespeil, spesialdesignet for akkurat din vegg:

  • Store speil og veggspeil
  • Runde og ovale speil
  • Baderomsspeil
  • Smarte  / toveis speil
  • Sotet, bronse og antikkspeil
  • Dekorspeil
  • Speilglass
  • Dørspeil

Vi tilpasser speilene nøyaktig slik du ønsker!

Les mer om speil på mål her.

Kontakt oss for mer informasjon!