Blogg

Speil tilskåret på mål for å passe inn på badet

Slik får du et moderne bad i 2022

Moderne bad: Baderomstrendene beveger seg gjerne litt saktere enn andre trender, men de siste årene har de svarte detaljene på baderommet vært en trend med sterk oppsving. Stadig flere velger dusjvegger med svarte rammer, håndtak, hengsler og beslag. De svarte detaljene gir et sofistikert og stilrent uttrykk, og kombineres gjerne med runde speil og store speilvegger.

Se flere inspirerende bilder av dusjvegger her.

Dusj og badekar som kan vises frem

Dusjen eller badekaret skal både være praktisk å bruke og pen å se på. Dusjveggene skal stå i stil med resten av innredningen. Stadig flere velger dusjvegger med svarte rammer, og de aller modigste tar stilen helt ut og velger dusjvegger med svarte sprosser med «smijerns-look» på badet.

Moderne bad med dusjvegg med svarte sprosser
Moderne bad med dusjhjørne med svarte rammer

Runde speil og store veggspeil

Stadig flere velger speil som henger direkte på veggen i stedet for speilskap på baderommet. Runde speil er en populær trend, noe som tilfører speilet en dekorativ funksjon. Store veggspeil gir både et eksklusivt og minimalistisk uttrykk, samtidig som det får baderommet til å virke større.

Se flere inspirerende bilder av speil her.

Moderne bad med runde speil med dekorativ funksjon
Moderne bad med store veggspeil

Moderne bad med skreddersydde løsninger

Med skreddersydde løsninger får du et moderne bad som både har tidsriktige, praktiske og plassbesparende løsninger. Speil kan skreddersys i størrelse og form slik at det passer optimalt med romløsningen, møblene på badet og til dine ønsker og behov. Dusjveggene spesialtilpasses for akkurat ditt bad med de detaljene du velger, slik at du får en praktisk dusjløsning i den stilen du ønsker.

Glassvegg med svarte profiler
Moderne bad med stort rundt speil
Moderne bad med dusjvegger og speil på skreddersøm

Slik får du et moderne bad i 2022

Utnytt plassen på badet med dusjvegger og speil skreddersydd for akkurat ditt baderom, med svarte detaljer og runde former om du ønsker å følge baderomstrendene for 2022.

Kontakt oss for mer informasjon!