Blogg

Dusjhjørne som består av en dusjvegg og en dusjdør skreddersydd på mål

Lei av å vaske dusjveggene?

Forny badet med nye dusjvegger i TIMELESS smussavvikende glass, som krever minimalt med vedlikehold for å holde seg rene. Vi skreddersyr dusjveggene for akkurat ditt bad med det glasset og de detaljene du ønsker, slik at du får en praktisk dusjløsning i den stilen du vil ha.

Bytt til nye dusjvegger med TIMELESS smussavvikende glass!

Hvem har vel ikke stått og skubbet dusjveggene med det ene rengjøringsmiddelet etter det andre, uten å klare å bli kvitt de stygge stripene på glasset? Men nå har altså glassprodusentene utviklet et glass som gjør at vannet i dusjen renner ekstra raskt, uten å legge igjen kalkavleiringer som tørker inn og blir liggende på dusjveggen. Kondens forsvinner stort sett umiddelbart og glasset blir raskt like transparent igjen. Alt du trenger å gjøre er å tørke av glassflatene med en klut av og til!

baderom med store glassvinduer, dusjvegger i glass og rundt speil over vask

Hvorfor velge TIMELESS smussavvikende glass til dusjveggene?

TIMELESS smussavvikende glass er det mest nøytrale lettrensende glasset på markedet. Glasset ser ut som helt vanlig glass, men er et ekstra klart glass med et usynlig spesialbelegg som gir glasset en permanent beskyttelse mot påvirkning som ellers kan forringe glassets transparente egenskaper. Belegget gjør at glassene krever mindre vedlikehold enn vanlig glass, samtidig som det øker glassets levetid og beskytter mot korrosjon dag ut og dag inn.

TIMELESS smussavvikende glass krever minimalt med vedlikehold for å holde seg rent! Og best av alt – det koster ikke så veldig mye mer heller!
Klikk her for å se priseksempler.

Dusjhjørne tilpasset på mål
Dusjvegger tilpasset på mål

Få et moderne bad med skreddersydde løsninger?

Med skreddersydde løsninger får du et moderne bad som både har tidsriktige, praktiske og plassbesparende løsninger. Dusjveggene spesialtilpasses for akkurat ditt bad med det glasset og de detaljene du velger, slik at du får en praktisk dusjløsning i den stilen du ønsker.

Dusjvegger tilpasset på mål
Dusjhjørne tilpasset på mål

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for deg og ditt bad!

Vi i Glassmester1 har levert og montert skreddersydde dusjløsninger i mer enn 40 år, og har fagkompetansen som kreves for å finne den beste løsningen for deg og ditt bad. Vi samarbeider tett med noen av verdens største produsenter av glass. For deg betyr dette at vi har tilgang til de nyeste teknologiene kombinert med solid erfaring. Våre produkter er grundig testet så vi er sikre på å levere løsninger av høy kvalitet som tilfredsstiller dagens krav.

Våre selgere har mesterbrev/fagbrev i glassfaget og dermed høy glassfaglig kompetanse. Vi gir deg som kunde faglig baserte råd og anbefalinger, slik at du er sikret dusjløsninger av høy kvalitet.

Dusjvegger tilpasset på mål
Dusjvegger tilpasset på mål

Kontakt oss for mer informasjon!