MESTER PÅ GLASS

Glassmester1 – navnet forplikter

Glassmester er en beskyttet tittel. For å kunne kalle seg Glassmester må man ha mesterbrev i glassfaget, toårig glassmesterutdanning og lang praksis i glassmesterfaget. Dette gir deg som kunde trygghet i at alt arbeid levert av Glassmester1 er fagmessig utført i henhold til Norsk Standard.

Hvorfor Glassmester1?

Glassmester1 er et sikkert første valg. Vi setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og service, samt konkurransedyktige betingelser står øverst på vår dagsorden. Målet er å sikre deg som forbruker trygghet og sikkerhet når du velger produkter og eller tjenester fra en Glassmester1 bedrift.

 

Mesterbrev i glassfaget og mer enn 40 års erfaring

Med mesterbrev i glassfaget og mer enn 40 års erfaring har vi høy ekspertise på glassteknisk rådgivning. Dette gir deg som kunde trygghet i at alt arbeid er fagmessig utført i henhold til Norsk Standard.

 

Totalleverandør av glass – vi skreddersyr glassløsninger etter ditt behov!

Vi leverer og monterer alt av glass til bygning og interiør på skreddersøm: dusjløsninger, glassrekkverk, glassplater til kjøkken, glassvegger og glassdører, glassfasader, vinduer og ytterdører i glass, hagestuer og vinterhager, speil, osv. Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov, og kan levere etter egne mål.

 

Ferdig montert av fagfolk

I Glassmester1 kjeden legger vi vekt på kvalitet og service for kundene våre. Derfor har vi strenge kvalitetskrav til alle våre ansatte. Vi jobber kontinuerlig med kurs og videreutdannelse slik at alle våre montører skal kunne det aller siste når det gjelder glassfaget. Du kan derfor være trygg når du møter en Glassmester1 montør i ditt hjem.

 

Kvalitet til konkurransedyktig pris

Glassmester1 kjeden drives av anerkjente glassmestere og glassbedrifter med høy fagkompetanse og lang fartstid i faget, og som drar nytte av å være tilsluttet et samarbeidende nettverk under merkenavnet Glassmester1. Hos oss får du den beste kvaliteten til konkurransedyktig pris.

 

Mange fornøyde kunder

På våre inspirasjonssider ser du et lite utvalg av jobbene vi har gjort for våre fornøyde kunder!

 

Gratis glassteknisk rådgiving og befaring

Har du en glassrelatert problemstilling du ønsker å ta tak i, men ikke vet helt hvordan den best løses? Besøk en av våre butikker / showrom, så hjelper vi deg å finne den perfekte løsningen for deg.

Glassmester1 tilbyr også gratis befaring der dette er nødvendig for å kunne komme med forslag til skreddersydd løsning, og for å kunne gi et uforpliktende pristilbud.

Glassmester1 har fagbrev i glassfaget og er mester på glass

Mer om Glassmester1

Glassmester1 har sin opprinnelse i Lørenskog, der glassmester Finn Eriksen startet sin virksomhet i 1971. Hans sønn, Christer Eriksen, ble involvert i driften i 2002 og sørget for en eventyrlig vekst for familiebedriften. Glassmester1 kjeden ble etablert i 2012, og består nå av 12 avdelinger. Avdelingene i Oslo og Akershus er primus motor for utvikling av kjeden, som har hovedkontor i Bærum.

 

Glassmester1 kjeden er i dag en dynamisk fagkjede i konstant vekst. Kjeden drives av anerkjente glassmestere og glassbedrifter med høy fagkompetanse og lang fartstid i faget, og som drar nytte av å være tilsluttet et samarbeidende nettverk under merkenavnet Glassmester1. Dette sikrer at vi alltid tilbyr deg som kunde markedsledende produkter og løsninger som holder høyeste kvalitet og i tillegg oppfyller gjelden bransjenormer og myndighetskrav.

 

Glassmester1 kjeden leverer og monterer hele spekteret av glass til bygning og interiør. Vi har fokus på kvalitet i alle ledd, og jobber kontinuerlig for at våre kunder alltid skal være fornøyde når de benytter seg av vår kompetanse, produkter og tjenester.

 

Hos din lokale Glassmester1 forhandler kan du se utstillinger av produkter og glassløsninger til hjemmet. Her kan du hente inspirasjon og få råd og veiledning. Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov, og kan levere etter egne mål.

 

Vårt mål er å bli et naturlig 1. valg som glassleverandør både for privatkunder, næringslivet og offentlig sektor.