MESTER PÅ GLASS

Glassmester1

Glassmester er en beskyttet tittel. For å kunne kalle seg Glassmester1 må man ha mesterbrev i glassfaget, toårig glassmesterutdanning og lang praksis i glassmesterfaget. Vi har alle nødvendige godkjenninger og autorisasjoner, og noen av Norges fremste eksperter på glassteknisk rådgivning. Dette gir deg som kunde trygghet i at alt arbeid er fagmessig utført i henhold til Norsk Standard.

 

Glassmester1 kjeden består av bedrifter med formell kompetanse og faglig tyngde. Derfor kan vi alltid tilby våre kunder markedsledende produkter og løsninger som holder høyeste kvalitet og i tillegg oppfyller gjelden bransjenormer og myndighetskrav.

 

Vi leverer og monterer hele spekteret av glass til bygning og interiør. Hos din lokale Glassmester1 forhandler kan du se utstillinger av produkter og glassløsninger til hjemmet. Her kan du hente inspirasjon og få råd og veiledning. Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov, og kan levere etter egne mål.

Glassmester1 har fagbrev i glassfaget og er mester på glass

Glassmester1 – navnet forplikter

Glassmester1 kjeden er i dag en dynamisk fagkjede i konstant vekst. Vi har et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd, og jobber kontinuerlig for at våre kunder alltid skal være fornøyde når de benytter seg av vår kompetanse, produkter og tjenester.

 

Kjeden drives av anerkjente glassmestere og glassbedrifter med høy fagkompetanse og lang fartstid i faget, og som drar nytte av å være tilsluttet et samarbeidende nettverk under merkenavnet Glassmester1. Vårt mål er å bli et naturlig 1. valg som glassleverandør både for privatkunder, næringslivet og offentlig sektor.

 

Glassmester1 er et sikkert første valg. Vi setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og service, samt konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden. Målet er å sikre deg som forbruker trygghet og sikkerhet når du velger produkter og eller tjenester fra en Glassmester1 bedrift.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER ØNSKER Å BESTILLE?

KONTAKT OSS