Blogg

Glassvegger og glassdør med svarte profiler

Glassvegger blir stadig mer populært!

Glassvegger er populært! Mange ønsker åpne løsninger, samtidig som man noen ganger har behov for å begrense de ulike bruksområdene med et fysisk skille. Med store glassvegger slippes dagslyset inn samtidig som rommene blir separert, noe som gir en fantastisk romfølelse!

Slipp lyset inn med vegger i glass!

Denne leiligheten ligger ytterst på Sørenga i Oslo, med utsikt mot sjøen. Kunden ønsket å erstatte eksisterende vegger med vegger av glass for å få bedre utsyn til vannet fra stua. Valget falt på glassvegger med svarte profiler, og resultatet ble en åpen og lys leilighet med fantastisk utsikt!

Vanlige vegger skal byttes ut med glassvegger
Glassvegger med svarte profiler til hjemmekontor

 Anbefaler Glassmester1 på det sterkeste!

Jeg vurderte å fjerne veggene helt på det ene soverommet for å få mest mulig utsyn fra stuen og kjøkkenet. Men så kom jeg over Glassmester1 og så at de solgte glassveggløsninger. Etter en hyggelig befaring ble vi enige om å sette i gang prosjektet, og i løpet av et par uker var jobben gjort på en rask og meget profesjonell måte. Nå har jeg ikke bare fått bedre utsikt og mer romfølelse i leiligheten, men jeg har også beholdt dette som ett ekstra soverom ved behov, med skjulte innvendige rullgardiner for mørklegging av rommet ved gjestebesøk. Denne investeringen har helt klart økt verdien og trivselen ved å bo i denne leiligheten.

Glassmester1 yter god og rask service med høy profesjonalitet for å levere kun det beste sluttresultatet. Jeg anbefaler Glassmester1 på det sterkeste!

Trond Eidsjø, eier av leiligheten på Sørenga.

Smijernsvegger – «New-York-Style»

Akkurat nå er det spesielt populært med smijernsvegger og smijernsdører. Et rimeligere alternativ, som gir den samme «New-York-stilen» er glassvegger med svarte sprosser. Kunden til venstre ønsket en lukket løsning med avlange sprosser, mens kunden til høyre ønsket en åpen løsning med kvadratiske sprosser.

Glassvegger med sprosser mot trapp
Glassvegg med svarte sprosser montert i trapp

Vil du vite mer?

Se vårt bildegalleri for flere inspirerende bilder og eksempler på forskjellige glass-løsninger vi har levert.

Vi hjelper gjerne deg også! Ta kontakt for mer informasjon eller uforpliktende pristilbud.