Blogg

Smarte løsninger for moderne hjem

Både italienerne, franskmennene og spanjolene har gjort det før oss; lagt kjøkken og soverom bak skyvedører. De europeiske storbyene er vant til små studio-leiligheter med flerbruksrom og smarte løsninger for å dele inn i flere rom og ulike soner. Og med en stadig tettere befolkning i norske storbyer er ideer til god plassutnyttelse gull verdt. Vi viser deg hvordan du får mest ut av plassen med vakre og arealeffektive løsninger i glass.

For de små rom

Har du en ettroms leilighet forvandler du raskt kjøkken/stue om til et festlokale bare ved å legge skyvedører foran kjøkkeninnredningen og stenge igjen for kjøkkenrotet. Plasser senga bak skyvedører og vips så kan du raskt og enkelt gjøre om stue og kjøkken til soverom når du skal sove, og skjule soveplassen bak skyvedører når du ikke har bruk for den. Med kjøkkeninnredning og soveplass skjult bak skyvedører slipper du å tenke på hvordan du skal holde det ryddig til enhver tid, og kan tilpasse innredningen i ettromsleiligheten etter behov. En smart løsning for små rom.

Skyvedorer_1110x460

Et ekstra rom med glassvegger

En måte å bruke plassen smart er å dele inn rom i soner. Benytter du glassvegger og glassdører bevarer du den luftige romfølelsen samtidig som du holder støy og matos ute, og markerer et tydelig skille mellom de ulike bruksrommene. Trenger du et ekstra soverom, eller ønsker å skille av kjøkkenet uten å miste helheten, er skillevegger og -dører i glass både praktisk og arealeffektivt, trendy og tidløst.

glassvegger_og_glassdorer_04_700x700
Glassvegg-mot-kjokken-700x700

Skyvedører i smijern – en plasseffektiv og trendy løsning

Med skyvedører i glass og smijern utnytter du plassen maksimalt og gjør rommene mer allsidige. Du trenger ikke mange meterne før du har et kjøkkenrom. Når dørene er i glass, beholder du både lysgjennomstrømningen og romfølelsen. Og dermed også fordelene knyttet til en åpen så vel som lukket løsning – på en gang.

De siste årene har industrielle glassvegger i smijern preget interiørbildet, og drar referanser til både lekkert kontinentalt design og «New York loft»-stilen med røffe renoverte fabrikklokaler. Vi leverer de fleste typer dører, også skyvedører, og glassvegger i ekte smijern, designet nøyaktig slik du ønsker.

Les mer og se priseksempler på ulike typer løsninger i smijern og aluminium her. 

Smijernsvegger og smijernsdører | Glassmester1
Smijernsvegger_nesoddtangen_01_700x700

Skyvedører i glass fra Garderobemekka AS

Garderobemekka AS er Glassmester1 AS sitt søsterselskap som er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober Vi leverer skyvedører designet slik du ønsker med klart, sotet eller farget glass og gjennomgående eller pålimte sprosser.

Garderobemekkas skyvedører i glass med svarte sprosser gir den samme «New York loft»-stilen som løsninger i ekte smijern eller aluminium, men til en rimeligere pris. Løsningen avbildet under er levert av Garderobemekka. Les mer her.

Venera-Beqiri-02-700x700
Venera-Beqiri-01-700x700

…og for de store

Arkitektene har hevet lista med å lage skyvedørskjøkken om til lekre designinstallasjoner i glass. Med kule designdetaljer i smijern og glass blir store rom forvandlet til unike og stilfulle hjem. Ved å skille mellom ulike soner i store rom med vegger og dører i glass utnyttes lyset til det fulle, samtidig som støy og matos holdes ute. Slipp kreativiteten løs og skap nye rom og soner med vegger og dører i glass.

smijernsvegger_01_1110x460

Glassvegger og -dører for enhver smak

Bytt ut den definerte og litt rå, industrielle stilen, med hvite rammer og lette sprosser som minner om en ferie i et fransk sommerhus. Skill av mellom kjøkken og stue, eller mellom soverom og stue, med vegger og dører i glass, som gir en herlig åpen følelse, men med mulighet for å lukke igjen for støy eller matos. Mulighetene er mange!

Les mer om glassvegger og glassdører her.

glassvegger-hvite-profiler-02-700x700
glassvegger-hvite-profiler-01-700x700

Smarte løsninger – Spesialdesignet for deg og din bolig

Enten du ønsker deg stilrene glassvegger og dører med nøytrale profiler eller en trendy løsning i ekte smijern, hjelper vi deg å designe den beste løsningen for deg og ditt hjem. Glassveggene skreddersys på mål, og kan leveres ferdig montert. Alle løsninger er av høy kvalitet, og designet for å vare. Våre dører i glass er like vakre og effektive etter å ha blitt åpnet og lukket tusener av ganger som de var i begynnelsen. Glasset er behandlet etter alle kunstens regler for å sette holdbarhet og sikkerhet i høysetet.

Designet på glassveggene og -dørene bestemmer du helt selv. Vil du ha skyvedører, enkle dører eller doble dører i en nøytral tone, med svarte rammer og sprosser, eller ekte smijern? Vil du ha klart, frostet eller sotet glass på veggene og -dørene? Mulighetene er uendelige, og vi gleder oss til å hjelpe deg i mål.

Kontakt oss for mer informasjon!