Blogg

Dusjvegger i glass og store speil

Er du ute etter å utnytte plassen på badet maksimalt, er spesialtilpassede dusjvegger i glass den perfekte løsningen. Kombiner med store speil og løft badet ditt til nye høyder!

Når det gjelder dusjløsninger, er trenden klar og tydelig: Stadig flere velger å spesialbestille dusjvegger i glass for å utnytte plassen på badet best mulig. Dusjvegger gir deg muligheten til å følge linjene på badet og få et stilrent og plasseffektivt bad som er lett å holde rent. Du har også en rekke alternativer når det gjelder nyanser, finish og detaljer.

«Vi leverer mest klart glass, enten med grønnskjær i kanten eller diamantglass. Men vi ser også en økning i etterspørsel etter sotet glass, og særlig til offentlige bad selger vi en del frostet glass», forteller Magnus Bråten, daglig leder i Glassmester1.

dujsvegger-sotet-1200x575

Lei av å vaske dusj?

Glassmester1 sine dusjvegger leveres alltid i 8 mm herdet glass. Dette er stabilt, holdbart og lett å holde rent. Vil du ha ekstra lett rengjøring, kan du velge Timeless-varianten, som har et usynlig belegg som er smussavvikende og lettrensende. Prisforskjellen til vanlig glass er liten, så dette er et flott tilbud til deg som vil slippe unna med enklere rengjøring. Og hvem vil vel ikke det?

timeless1-700x700
timeless3-700x700

Svarte detaljer eller gull og messing

Også på badet er New York-looken med sprosser og smijern på vei inn. Ulempen med sprosser på dusjvegger er renholdet, som blir litt mer krevende. En del av det samme preget kan du også få med svarte, matte armaturer og hengsler, som er blitt svært vanlig, og som er svært stilig sammen med sotet glass. Gull og messing på kraner og beslag har også økt enormt, og Magnus Bråten tror dette er en trend som vil øke videre inn i 2021.

«Dette henger også sammen med speiltrendene, for nå er det mye etterspørsel etter gull- og messingrammer på speil. Generelt er rammer på speil blitt svært populært, i alle rom, også på badet. Den store speiltrenden siste halvår er store, runde speil, gjerne med en diameter på 120 cm», sier Bråten.

rundt-speil-04-700x700
dusjvegg-01-700x700

Store speil tilpasset ditt bad

Fremdeles er 95% av speilene som selges klare speil, men sotete speil er en tydelig trend framover. Speil i bronsefarge er også på vei inn. Og helst skal speilene være så store som mulig, slik at de skaper maksimal romfølelse og et stilrent uttrykk. Uansett hvilken størrelse og hva slags tilpasning du trenger, sørger dyktige fagfolk i Glassmester1 for et perfekt resultat.

«Vi kommer og måler opp og tilpasser til skråtak, stikkontakter eller hva det skal være. Våre dyktige fagfolk leverer topp kvalitet», sier Magnus Bråten.

Les mer om speil på mål her.

dusjvegg-og-speil-01-700x700
stort_rundt_speil_bad_shutterstock_793760722_700x700

Smarte dusjløsninger – Spesialdesignet for deg og ditt bad

Enten du ønsker deg stilrene dusjvegger og -dører med klart glass og nøytrale hengsler og beslag, eller en trendy dusjløsning med detaljer i svart, messing eller gull hjelper vi deg å designe den beste løsningen for deg og ditt bad. Dusjveggene skreddersys på mål, og kan leveres ferdig montert. Alle løsninger er av høy kvalitet, og designet for å vare. Glasset er behandlet etter alle kunstens regler for å sette holdbarhet og sikkerhet i høysetet.

Designet på dusjløsningen bestemmer du helt selv. Vil du ha skyvedører, enkle dører eller doble dører i en nøytral tone eller med med ramme i krom, svart, gull eller messing? Vil du ha klart, frostet eller sotet glass på dusjveggene og -dørene? Mulighetene er uendelige, og vi gleder oss til å hjelpe deg i mål.

Kontakt oss for mer informasjon!