Blogg

dusjløsning skreddersydd på mål mot skråtak

Romslig dusj på liten plass

Øyvin hadde bad med skråtak og begrenset plass, og svart armatur på vask og badekar. Dette ga rammene for en dusjutfordring – som Glassmester1 tok på strak arm! Resultatet ble en romslig dusj med svarte detaljer.

Øyvin Vegel og familien skjønte at det måtte skreddersydde løsninger til på det lille badet i andre etasje. Med skråtak og plasskrevende servantskap måtte det fagfolk inn i bildet, og Øyvin tok kontakt med flere tilbydere. Men ingen var i nærheten av å matche Glassmester1 sin løsning. «Glassmester1 kom opp med gode løsninger på stående fot, og prisen lå betraktelig under konkurrentenes. Da var valget enkelt», slår Øyvin Vegel fast.

dusjhjørne skreddersydd på mål mot skråtak
dusjløsning med svarte profiler og håndtak

Plassbesparende dusj med svarte detaljer

Fordi plassen var begrenset, ønsket Øyvin seg en løsning der dørene kunne klappes sammen når dusjen ikke var i bruk. Han så på trekkspilldører og andre løsninger, men trengte hjelp til å finne noe som fungerte. Det fikk han hos Glassmester1.

«Allerede fra første telefon fikk jeg veldig god veiledning. Og han som var på befaring og tok mål, imponerte meg virkelig – det var nok ikke hans første dusjløsning! Han kom opp med en funksjonell og flott løsning, og hadde gode argumenter. Jeg så straks for meg hvordan det kom til å bli», sier Øyvin.

Løsningen ble en fast glassvegg under skråtaket, et smalt fastfelt på motsatt side og to like store dører som kan skyves inn 90 grader når de ikke er i bruk. Slik fikk de en romslig dusj – som samtidig krever minimalt med plass. Også når det gjaldt designdetaljene, hadde Øyvin og familien klare ønsker.

«Vi ville ha svarte detaljer. Badet hadde svart, matt armatur på servant og badekar, dermed måtte dusjen ha det samme». Svarte, matte detaljer er veldig i tiden, og familien Vegel ville gå for denne stilen helt ut. De ønsket seg også massive firkantede håndtak på dusjdørene. Det fikk de. Og ikke bare ble armaturen svart – prikken over i-en ble svartlakkerte lister. Dermed var New York loft-stilen komplett.

dusjløsning skreddersydd på mål mot skråtak
dusjløsning skreddersydd på mål mot skråtak

Best løsning til lavest pris

Øyvin Vegel innrømmer at han så for seg stive priser, en kronglete prosess og lang leveringstid på en spesialprodusert dusjløsning. Men Glassmester1 overrasket positivt – i alle ledd.

«Glassmester1 leverte en bedre dusjløsning til en betraktelig lavere pris enn konkurrentene hadde forespeilet, og på kortere tid enn forventet. Firmaet var imøtekommende, hjelpsomme og profesjonelle, og resultatet ble enda bedre enn vi hadde forestilt oss. Vi var faktisk så fornøyde med Glassmester1 at vi slo til og byttet tre vinduer med det samme», smiler Øyvin Vegel.

Smarte dusjløsninger – Spesialdesignet for deg og ditt bad

Uansett hva slags dusjutfordring du har hjelper vi deg å designe den beste løsningen for deg og ditt bad. Dusjveggene skreddersys på mål, og kan leveres ferdig montert. Designet på dusjløsningen bestemmer du helt selv. Vil du ha skyvedører, enkle dører eller doble dører i en nøytral tone eller med med ramme i krom, svart, gull eller messing? Vil du ha klart, frostet eller sotet glass på dusjveggene og -dørene? Mulighetene er uendelige, og vi gleder oss til å hjelpe deg i mål.

Kontakt oss for mer informasjon!