Blogg

Dusjløsningen med dusjvegger med svart ramme

Den beste dusjløsningen for deg og ditt bad!

Dusjvegger, dusjdører, dusjhjørne, dusjnisje og andre dusjløsninger – hvilke muligheter finnes og hva er egentlig den beste dusjløsningen for deg og ditt bad?
Her finner du en oversikt:

Dusjløsningen med dusjvegger med svart ramme

Dusjvegger

Dusjløsningen som er et dusjhjørne med to dusjdører og magnetlister

Dusjhjørne

Dusjvegger

Dusjvegger er den mest fleksible dusjløsningen. Utformingen av rommet gjør noen ganger spesialtilpassede dusjvegger og dusjdører til den beste løsningen spesielt med tanke på utnyttelse av plassen.

Dusjhjørne

Et dusjhjørne består av to glassdører, eller av en fast glassvegg og en glassdør, plassert mot hverandre i et hjørne. Begge løsninger kan leveres både med rette og buede vegger og dører. Dørene kan være av slagdør-typen eller skyvedører. For å spare plass kan du velge en løsning der dørene kan svinges i begge retninger, slik at de kan foldes innover når dusjen ikke er i bruk.

Dusjnisje

En dusjnisje er rett og slett en dusjdør som er plassert mellom to eller tre faste vegger. Også her kan døren leveres som slagdør eller skyvedør.

Dusjnisje med skyvedør

Dusjnisje

Dusjkar

Dusjkar blir stadig mer populært, spesielt blant designbevisste brukere. Ved å bytte ut de tradisjonelle flisene i dusjsonen med et dekorativt dusjkar og feste en eller to faste dusjvegger rundt karet oppnår man en moderne og designpreget atmosfære. I tillegg til at dusjkaret beskytter gulvet mot vann- og fuktskader.

Dusjkabinett

Et dusjkabinett har fire vegger og et dusjkar som samler opp vann. Dette gir ekstra beskyttelse mot vann-og fuktskader, men er en lite fleksibel løsning.

Badekarvegg

Badekarvegg er en dusjvegg som er plassert på badekarkanten for å unngå vannsøl på gulv og i resten av badet, og slippe sprut fra dusjen.
En badekarvegg minker dermed risikoen for fuktskader på badet.

Badekarvegg - glassvegg til badekar

Badekarvegg

Vanskelig å velge?

Med så mye å velge mellom, kan det være nærmest umulig å bestemme seg.  Kanskje tenker du at du bør velge dusjkabinett fordi  du har hørt at det er tryggest, mens du har mest lyst til å velge en løsning med dusjvegger og dusjdører fordi du synes det er penere? Kanskje ønsker du en mer fleksibel dusjløsning for å få utnyttet plassen på badet? Eller kanskje er badet ditt for lite til å kunne velge et dusjkabinett?

Her finner du en liten GUIDE som forhåpentligvis gjør det enklere å velge riktig løsning for deg og ditt bad.

Du kan også besøke din nærmeste Glassmester1 forhandler for gratis råd og veiledning, eller ta kontakt med oss – så ringer vi deg tilbake!

Glassmester1 leverer og monterer dusjvegger og dusjdører etter kundens ønsker og behov. Med mer enn 40 års erfaring har vi fagkompetansen som er nødvendig for å finne den beste løsningen for deg.