Blogg

Billig glassrekkverk fra Glassmester1

Hvor mye koster glassrekkverk?

Hvor mye koster glassrekkverk hos dere, lurer du kanskje på? Hos oss i Glassmester1 får du glassrekkverk fra kr. 2.990 per løpemeter. Prisen gjelder ved bestilling av minst 10 løpemeter standard stolperekkverk, eks. montering. Under kan du lese hva som påvirker prisen, og hvordan du selv kan påvirke den.

Rimelig glassrekkverk fra Glassmester1
Rimelig glassrekkverk fra Glassmester1

Byggtekniske krav påvirker prisen

De fleste glassrekkverk som kan kjøpes på det norske markedet er godkjent av norske myndigheter. Det du må være oppmerksom på er at godkjenningen er knyttet til krav om montering, plassering og bruk av rekkverket. Dvs. at du kan kjøpe det billigste rekkverket, men dersom glassene ikke er i henhold til kravene for bruk og plassering av rekkverket er det i praksis ulovlig og kan være livsfarlig.

Jim Haugen er Glassmester med Mesterbrev og mer enn 30 års erfaring i glassfaget. Som fagmann er han opptatt av de byggetekniske kravene som stilles til ulike typer glassrekkverk, og risikoen knyttet til å velge feil. Les hans sjekkliste for valg av riktig glassrekkverk her.

De byggetekniske kravene til glassrekkverket vil altså påvirke prisen på rekkverket, uavhengig av hvem du kjøper rekkverket av. Myndighetenes krav påvirker også dine muligheter og risiko knyttet til å montere rekkverket selv eller benytte innleid arbeidskraft uten glassfaglig kompetanse til å montere rekkverket for deg. Jo høyere byggetekniske krav til rekkverket, jo mer koster det.

Slik kan du selv påvirke prisen du må betale for glassrekkverket

  • Stolperekkverk er rimeligere enn stolpefritt rekkverk.
  • Toppmontert rekkverk er rimeligere enn frontmontert rekkverk.
  • En standard løsning er rimeligere enn en skreddersydd løsning.
  • Å montere rekkverket selv er rimeligere enn å få det ferdig montert av våre fagfolk.

Er du mest opptatt av pris bør du derfor velge et standard stolperekkverk, toppmontert. Dette rekkverket er også det enkleste å montere selv.

Les mer om «Hvordan montere rekkverk» her.

Billig glassrekkverk fra Glassmester1
Glassrekkverk levert og montert av Glassmester1
Billig glassrekkverk fra Glassmester1

Glassmester1 – Navnet forplikter

Glassmester1 er godkjent Mesterbedrift med mer enn 40 års erfaring i glassfaget. Hos oss får du glassrekkverk fra kr. 2.990 per løpemeter. Vi selger kun rekkverk som er godkjent for ditt bruk, og hjelper deg å velge riktig rekkverk.

Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss for mer informasjon!