Glassmester1 Kviteseid (Kviteseid Glasservice AS)

Glassmester1 Kviteseid leverer alt innen glass, herunder solavskjerming, rekkverk, glassbaldakin, vinterhager, hagestuer, kontorvegger i glass, terrassetak og speil. Vi er en liten glassbutikk som har vårt kundegrunnlag i hele Vestre Telemark, inkludert Seljord, Vrådal, Treungen, Åmot, Dalen, Vinje, Rauland, Haukeli og Edland.

Vi tilbyr GRATIS BEFARING på større oppdrag i rimelig kjøreavstand fra butikken. For andre oppdrag tilbys befaring mot betaling.

Tor-Henning Krossøy overtok Glassmester1 Kviteseid 1. august 2018. Han har bakgrunn fra glass- og fasadebransjen, der han har jobbet i alle ledd fra utførende montør til prosjektledelse for mindre og større glassutbygginger, som for eksempel prosjektering og leveranse av dør med glassbaldakin og til hans siste store prosjekt Skien videregående skole.

Vi leverer og monterer alt av glass til bygning og interiør til konkurransedyktige priser:

Vi utfører alt innen tradisjonelt glassmesterarbeid, det kan være: Reparasjon av knust glass, restaurering av gamle vinduer og rehabilitering av fasader. Vi tilbyr også solskjerming som Screen, serviceavtaler og prosjektering.

Besøk vårt verksted i Kviteseid, eller ta kontakt for mer informasjon, befaring eller uforpliktende pristilbud!

Vårt verksted er en kombinasjon av verksted og kontor, der vi hele tiden jobber med å lage enkle utstillinger av produkter vi kan levere. Ta kontakt på tlf 916 21 925 for mer informasjon.

Glassmester1 Kviteseid (Kviteseid Glasservice AS)
Cloumannvegen 35
3850 Kviteseid Norway
VAKTTELEFON KVITESEID


  • Ved behov for akutt hjelp, ring 916 21 925 -  24 timer i døgnet!


ÅPNINGSTID


  • Åpent etter avtale.

  • Ring 916 21 925 for å avtale.


KUNDESERVICE

Telefon: 916 21 925
E-post: thor.henning@kviteseidglass.no
Adresse: Cloumannvegen 35, 3850 Kviteseid

Referanser

    Her vil vi legge ut artikler og inspirasjonsbilder som vi håper våre kunder vil få glede og nytte av.