Blogg

Glassvegg i New York loft-stil

Wow-effekt med glassvegg i New York loft-stil

Stine Nymoen hadde forelsket seg i tanken på en glassvegg i New York loft-stil, og måtte vri sitt kreative hode for å finne en bruksmåte. Løsningen ble et helt unikt trappeløp.

Glassvegg i New York loft-stil

Fra spile-vegg til New York vegg i trappa

Stine Anette Nymoen er en interiørinteressert dame, og hadde lenge ønsket seg en glassvegg i den populære New York loft-stilen. Hun var overbevist om at det rustikke preget ville løfte det moderne rekkehuset til nye høyder. Men hvor ville en slik løsning kunne passe? Stine la sitt kreative hode i bløt, og en brilliant idé tok form.

«Vi hadde et trappeløp med spilevegg fra gulv til tak. Jeg har aldri sett noen som har New York-vegg i trappa, en jeg så for meg at det ville bli veldig stilig», forteller Stine.

Etter et raskt søk på nettet etter leverandører dukket Glassmester1 opp. Heldigvis lå bedriften rett i nærheten av rekkehuset til Stine og samboeren, og Glassmester1 kom raskt på befaring. I samarbeid med de dyktige fagfolkene derfra fikk planen sin endelige form. De fleste trespilene skulle fjernes, og glass skulle settes inn mellom de gjenværende fire spilene.

Glassvegg i New York loft-stil
Glassvegg i New York loft-stil

En løsning som blir lagt merke til

Stine og samboeren gjorde forarbeidet selv, fjernet spiler og pusset og malte de som skulle stå igjen i en svartfarge som matchet aluminiumssprossene perfekt. Deretter kom Glassmester1 og gjorde monteringsjobben.

«Hele monteringsarbeidet var gjort på en arbeidsdag, alt gikk som smurt. Og det ble akkurat så fint som jeg hadde håpet, de malte trespilene ser ut som en del av veggen», sier Stine fornøyd.

Som småbarnsmor var Stine litt spent på om det kom til å bli synlige fingermerker på glassene, men bekymringen har vist seg å være helt ubegrunnet. Nå nyter hun daglig synet av sin siste gode idé, og hun har høstet mye applaus for prosjektet.

«Alle som kommer inn her, blir så misunnelige fordi det er blitt så fint. Og etter at jeg la ut bilder av det på Instagram, har jeg fått masse kommentarer. Rommet ser mye ryddigere ut enn med spiler, dette gjør virkelig hele rekkehuset!»

Glassvegg i New York loft-stil
Glassvegg i New York loft-stil

Blod på tann

Stines første tanke da hun drømte om glassvegg i det lille rekkehuset, var at hun måtte vente til hun fikk stort hus med behov for rominndeling. Heldigvis fant hun en god løsning, og nå er hun så fornøyd med stilen at hun har fått blod på tann.

«Nå har jeg lyst til å få laget et stort speil med samme typen sprosser, men foreløpig har jeg ikke fått med samboeren på dette. Det kan jo selvfølgelig bli for mye av det gode også, men jeg tror ikke det», smiler Stine Nymoen.

Foto: @stineea

Stort veggspeil i New York loft-stil
Stort veggspeil i New York loft-stil

New York loft stilen perfekt tilpasset ditt hjem

Enten du ønsker deg New York loft stilen i ekte smijern eller aluminium hjelper vi deg å designe den beste løsningen for deg og ditt hjem. Vi leverer alt fra glassvegger og -dører, til dusjvegger og speil med de svarte profilene og sprossene som skaper den populære stilen. Alle våre løsninger skreddersys på mål, og kan leveres ferdig montert. Designet bestemmer du helt selv.

Kontakt oss for mer informasjon!