Blogg

Glassmester1 hjelper deg å bytte ut de gamle vinduene dine med nye

Vurderer du å bytte ut vinduene dine?

Trekker det fra vinduene dine? Synes du aldri det blir ordentlig varmt inne, selv om ovnene står på fullt? Har du høye strømregninger? Er vinduene i huset ditt mer enn 30 år gamle? Da bør du vurdere å bytte ut vinduene dine eller vindusglasset.

Bytt ut vindusglassene og spar penger!

Det har skjedd en stor utvikling i vindusglass de siste tiårene. Vinduer fra 70-80-tallet kan derfor ikke sammenliknes med dagens vinduer, og selv vinduer fra 90-tallet kan det være lønnsomt å oppgradere. Isoleringsevnen til selve glasset har blitt mye bedre, i tillegg til at vinduene produseres på en måte som gir mindre varmetap og isolerer bedre.

Vinduer med sprosser på skreddersøm
Store vinduer og glassdører

Nye vindusglass gir bedre inneklima og økt komfort

Ved å bytte til glass med dagens standard unngår du trekk og kaldras fra vinduene, og varmetapet reduseres til langt under halvparten for selve vindusarealet. Isolasjonsevnen blir to-tre ganger så bra. Du kan senke temperaturen i rommet, noe som bidrar til bedre inneklima, høyere komfort og lavere strømutgifter. Moderne vinduer er dessuten sikre i bruk, og gir godt lys.

Store vinduer

Bytt til helt nye vinduer uten å miste husets sjarm

Vinduer er blant de viktigste fasadeelementene på et hus. Det er derfor viktig for mange at de nye vinduene ikke endrer husets karakter og sjarm. Glassmester1 leverer vinduer på skreddersøm, dvs. at du kan få topp moderne vinduer på samme mål og som har likt utseende eller er i samme stil som de gamle vinduene. Vi har kompetanse til å vurdere om du kun trenger å bytte ut glassene i vinduene dine, eller om du bør bytte ut hele vinduet.

Store vinduer med sprosser

Spør oss om råd!

Glassmester1 er godkjent Mesterbedrift med mer enn 40 års erfaring i glassfaget. Vi samarbeider tett med noen av verdens største produsenter av glass. For deg betyr dette at vi har tilgang til de nyeste teknologiene kombinert med solid erfaring.

Våre selgere har mesterbrev/fagbrev i glassfaget og dermed høy glassfaglig kompetanse. Vi gir deg som kunde faglig baserte råd og anbefalinger, slik at du er sikret nye vinduer og vindusglass av høy kvalitet.

Ta kontakt for mer informasjon eller uforpliktende pristilbud på bytte av glass eller vinduer!