Blogg

Smijernsvegg - glassvegg med svarte sprosser i trapp

Smijernsvegger – Glassvegger i «New-York-Style»

Akkurat nå er det veldig populært med glassvegger med svarte sprosser, også kalt «New-York-Style glassvegger», både i private hjem og på kontoret.

Mange ønsker åpne løsninger, samtidig som man noen ganger har behov for å begrense de ulike bruksområdene med et fysisk skille. Med store glassvegger slippes dagslyset inn samtidig som rommene blir separert, noe som gir en fantastisk romfølelse!

Glassvegger slipper lyset inn!

Ved å sette opp en glassvegg mellom stue og kjøkken trenger man ikke å velge mellom fordelene knyttet til en åpen vs. en lukket løsning. Lyset slippes inn, mens støy og matos holdes ute. Glassvegger med sprosser er et rimeligere alternativ til smijernsvegger, og gir den samme “New-York-stilen”

Glassvegg med svarte sprosser montert i trapp
Glassdører og glassvegger

Økt romfølelse med glassvegger

Moderne rekkehus og leiligheter er ofte trange. Ved å erstatte vanlige vegger med glassvegger vil hjemmet og rommet virke lysere og mer romslig. Glassvegger både med og uten svarte sprosser er derfor spesielt populært for sovealkover og i og rundt trapper.

Smijernsvegg - glassvegg med svarte sprosser i trapp
Glassvegg i trapp med hvite profiler, skreddersydd på mål

“New-York-style” glassvegger i alle rom

Glassvegger med svarte sprosser eller svarte rammer og profiler egner seg godt i alle rom i boligen! Spesielt på badet er det populært med glassvegger og dusjvegger med svarte rammer. Ellers foretrekkes gjerne glassvegger med svarte sprosser, for en ekte smijernsvegg-look.

Dusjvegg med svarte sprosser, tilpasset på mål
Glassvegg med svarte profiler

Vil du vite mer?

Ta kontakt for mer informasjon eller uforpliktende pristilbud!