Blogg

Store vindusflater

Vurderer du å bytte ut vinduene dine?

Trekker fra vinduene dine? Synes du aldri det blir ordentlig varmt inne, selv om ovnene står på fullt? Har du høye strømregninger? Er vinduene i huset ditt mer enn 30 år gamle? Da bør du vurdere å bytte ut glassene i vinduene dine, eller hele vinduet.

Bytt ut vindusglassene og spar penger!

Det har skjedd en stor utvikling i vindusglass de siste tiårene. Vinduer fra 70-80-tallet kan derfor ikke sammenliknet med dagens vinduer, og selv vinduer fra 90-tallet kan det være lønnsomt å oppgradere. Isoleringsevnen til selve glasset har blitt mye bedre, i tillegg til at vinduene produseres på en måte som gir mindre varmetap og isolerer bedre.

Vinduer med sprosser på skreddersøm
Store vinduer og glassdører

Ved å bytte til glass med dagens standard unngår du trekk og kaldras fra vinduene, og varmetapet reduseres til langt under halvparten for selve vindusarealet. Isolasjonsevnen blir to-tre ganger så bra. Du kan senke temperaturen i rommet, noe som bidrar til bedre inneklima, høyere komfort og lavere strømutgifter. Moderne vinduer er dessuten sikre i bruk, og gir godt lys.

Store vinduer

Vinduer er blant de viktigste fasadeelementene på et hus. Det er derfor viktig for mange at de nye vinduene ikke endrer husets karakter og sjarm. Glassmester1 leverer vinduer på skreddersøm, dvs. at du kan få topp moderne vinduer på samme mål og som har likt utseende eller er i samme stil som de gamle vinduene. Vi har kompetanse til å vurdere om du kun trenger å bytte ut glassene i vinduene dine, eller om du bør bytte ut hele vinduet.

Store vinduer med sprosser

Les mer her:
Sjekkliste for deg som ønsker å bytte ut vinduen
Hva bør du tenke på når du skal bytte vinduer?

Glassmester1 kjeden består av bedrifter med formell kompetanse og faglig tyngde. Derfor kan vi alltid tilby våre kunder markedsledende produkter og løsninger som holder høyeste kvalitet og i tillegg oppfyller gjelden bransjenormer og myndighetskrav.

Ta kontakt for mer informasjon, befaring eller uforpliktende pristilbud på bytte av glass eller vinduer!