Referanser

Glassvegger med svarte profiler til hjemmekontor

Referanseprosjekt

VEGGER AV GLASS GAV FANTASTISK UTSIKT

Denne leiligheten ligger ytterst på Sørenga i Oslo, med utsikt mot sjøen. Kunden ønsket å erstatte eksisterende vegger på soverom/kontor med vegger av glass for å få bedre utsyn til vannet fra stua. Valget falt på glassvegger med svarte profiler, og resultatet ble en åpen og lys leilighet med fantastisk utsikt!
…..
Trond Eisjø, eier av leiligheten sier:

Jeg vurderte å fjerne veggene helt på det ene soverommet for å få mest mulig utsyn fra stuen og kjøkkenet. Men så kom jeg over Glassmester1 og så at de solgte dører og vegger av glass. Etter en hyggelig befaring ble vi enige om å sette i gang prosjektet, og i løpet av et par uker var jobben gjort på en rask og meget profesjonell måte. Nå har jeg ikke bare fått bedre utsikt og mer romfølelse i leiligheten, men jeg har også beholdt dette som et ekstra soverom ved behov, med skjulte innvendige rullgardiner for mørklegging av rommet ved gjestebesøk. Denne investeringen har helt klart økt verdien og trivselen ved å bo i denne leiligheten.

Glassmester1 yter god og rask service med høy profesjonalitet for å levere kun det beste sluttresultatet. Jeg anbefaler Glassmester1 på det sterkeste!

Prosjekt levert av Glassmester1 Stor-Oslo, februar 2019.

< Tilbake til referanser