Pressemelding 29.05.2020

GARDEROBEMEKKA AS
– nytt selskap etablert av Glassmester1

 

Pressemelding:

Glassmester1 AS har etablert et nytt datterselskap: Garderobemekka AS, som er en faghandel for skreddersydde skyvedørsgarderober til privat- og proffmarkedet.

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Fra 5. mai 2020 er dette etablert som et eget satsingsområde gjennom stiftelsen av
Garderobemekka AS. Avtaler med norske produsenter av høykvalitets skyvedørsgarderober er på plass og ny nettside ble lansert 29. mai:  www.garderobemekka.no Garderobemekka åpner ny butikk i lokalene til Glassmester1 på Lørenskog i juni, og i lokalene til Glassmester1 i Bærum i august.

Gjennom etableringen av Garderobemekka AS styrker Glassmester1 sin posisjon i Stor-Oslo som en totalleverandør av glass til interiør.

Tor Arne Moss Westlund er ansatt som Regionsleder og Magnus Bråten er ansatt som Daglig leder for Garderobemekka, med hovedansvar for å bygge opp dette selskapet. Begge har mange års erfaring fra garderobebransjen. Tor Arne Moss Westlund kommer fra Garderobe-Mannen der han i mer enn 18 år har jobbet som Regionsleder og garderobespesialist ved deres butikk på Alnabru. Flere dyktige og erfarne medarbeidere er også på vei inn i selskapet, både garderobespesialister, samt salg, rådgivning og montering.

 

For spørsmål, ta kontakt med:

Daglig Leder i Glassmester1 Magnus Bråten, Tlf.: 911 76 551 eller e-post: magnus@glassmester1.no
Regionsleder i Garderobemekka Tor-Arne Moss Westlund, Tlf.: 905 57 500 e-post: torarne@garderobemekka.no
Styreleder Christer Eriksen, Tlf.: 997 05 110 eller e-post: christer@glassmester1.no