Blogg

Punktert vindu

Dugg på innsiden av vinduene? Punktert vindu?

Kondens utenpå glasset innendørs kan skyldes at du har et punktert vindu, at vinduene er dårlig isolert, eller at det er dårlig ventilasjon i boligen. Uansett bør det undersøkes nærmere.

Dugg på innsiden av vinduet
Punktert vindu

Har du et punktert vindu?

Ser vinduene møkkete ut uten å være det, og de er grå og tåkete, kan de ha punktert. Punkterte vinduer kan se ut som de har kondens eller annet «belegg» mellom rutene. Har du et punktert vindu bør glasset skiftes ut snarest.

Sjekk om det er ventilasjon i boligen

Hvis det er ventiler i veggen som står åpne, og normal ventilasjon, og du likevel har dugg på innsiden av vinduene kan du ha fryktelig dårlige vinduer. Da må du vurdere å enten bytte eller forbedre dem.

Hva koster det å bytte vinduer?

Det billigste er å bytte glass i gamle vinduer, men er karmene dårlige vil det lønne seg å bytte ut hele vinduet selv om dette nesten er dobbelt så dyrt som å bare bytte ut glasset. Å bytte ut vinduene er en langsiktig investering i boligen. Glassmester1 leverer og monterer vinduer i alle prisklasser, enten du er på jakt etter et billig garasjevindu, et spesielt hyttevindu, vinduer på spesialmål, vinduer med sprosser, store vinduer eller hele glassfasader. Med mer enn 40 års erfaring med å skifte vindu og fasadeglass har vi fagkompetansen som er nødvendig for å finne den beste løsningen for deg.

Vil du vite mer?

Ta kontakt for mer informasjon eller uforpliktende pristilbud.