Normont AS – Glasspartner1 Narvik

Normont AS i Narvik er tilknyttet Glassmester1-kjeden. Vi er en innovativ bedrift som leverer alt av produkter og tjenester innenfor glass, aluminium og solskjerming. Vi eier også rettighetene til Stopdigging sine unike fundamentskruer i Nordland fylke.

Vi går under navnet Glasspartner 1 -Narvik, og som partner til Glassmester1-kjeden er vi klare for de utfordringer vår region har å by på. Vi skal betjene egne kunder og kjedens forespørsler fra Narvik-regionen.

Glassmester1 hjelper deg med å finne den perfekte løsning for deg. Har du en glassrelatert problemstilling du ønsker å ta tak i, men ikke helt vet hvordan den skal løses? Vi stiller gjerne opp til en gratis befaring og finner frem til løsninger som fungerer.

Vakttelefon Narvik

Glassmester1-kjedens kundeløfte «Navnet forplikter» gir deg som kunde en trygghet i at du treffer fagfolk med lang erfaring som leverer kvalitet og god service. Selvsagt til konkurransedyktige betingelser. I Normont AS etterlever vi forventningene til kundeløftet med glassmontører som har årelang erfaring i å levere løsninger i glass og aluminium. Som partnerbedrift i kjeden har vi ikke mesterbrev, men er i prosess med tilegning av dette.

I våre lokaler på Fagernesveien 54 har vi kontor og glassverksted. Besøk oss gjerne for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med gode løsninger.

Velkommen innom for en hyggelig prat.

Vi er her for deg!

Normont AS – Glasspartner1 Narvik
Fagernesveien 54
8514 Narvik Norway

Telefon: 21 01 23 11
E-post: [email protected]
Adresse: Fagernesveien 54, 8514 Narvik

Åpningstider:

  • Man-fre: 07.30–16.00

  • Lør: Stengt