Glassmester1 Oslo

Glassmester1 har sin opprinnelse i Lørenskog, der glassmester Finn Eriksen startet sin virksomhet i 1971. Hans sønn, Christer Eriksen, ble involvert i driften i 2002 og sørget for en eventyrlig vekst for familiebedriften. Glassmester1 kjeden ble etablert i 2012, og består nå av 12 avdelinger. Avdelingene i Oslo og Akershus er primus motor for utvikling av kjeden, som har hovedkontor i Bærum.

Glassmester1 Oslo holder til i Ensjøveien 14. Dette er primært hentested for våre kunder i Oslo. Vi har ikke showrom i Oslo, men om du ønsker glassteknisk rådgivning kan du avtale møte med en av våre rådgivere hos Glassmester1 Oslo. Dersom du ønsker å se utstillinger av produkter og glassløsninger til hjemmet og hente inspirasjon anbefaler vi at du besøker vår butikk i Lørenskog eller Bærum.

Vi leverer og monterer alt av glass til bygning og interiør til konkurransedyktige priser:

Ta kontakt for mer informasjon, befaring eller uforpliktene pristilbud!
Eller besøk vår butikk i Lørenskog eller Bærum.

Vakttelefon Oslo

Ved behov for øyeblikkelig assistanse utenom våre åpningstider, kan vi treffes på vår vakttelefon; 04365 (gratis nr) – 24 timer i døgnet.

Vi utfører alt innen tradisjonelt glassmesterarbeid, det kan være: Reparasjon av knust glass, restaurering av gamle vinduer og rehabilitering av fasader.

glassmesterfirma Oslo / Akershus

Glassmester1 Oslo
Ensjøveien 14
0655 Oslo Norway

Telefon: 400 55 000
E-post: [email protected]
Adresse: Ensjøveien 14, 0655 Oslo

Åpningstid Kundeservice:

  • Man-fre: 9:00-17:00


Åpningstid Butikk:

  • Man-fre: 8:00-16:00

  • Lør: Stengt