Glassmester K Larsen & Co AS – Glassmester1 Trondheim

Firmaet Glasssmester K. Larsen & Co. AS har i over 60 år levert glass og ulike glassmestertjenester til forbrukere, bedrifter og offentlige institusjoner. Vi betrakter Trondheim og Sør-Trøndelag som vårt viktigste handelsfelt, men leverer og har levert produkter til hele Norge og til utlandet. Vi foretar komplett levering og montering av våre produkter. Fagutdannede medarbeidere sikrer god kvalitet på arbeidet. Vår bedrift er medlem og medeier i Glassmester1-kjeden, en samarbeidsgruppe av og med glassmesterbedrifter i Norge.

Butikk og verksted

Falkenborgveien 36. på Leangen i Trondheim har firmaet butikk og verksted. Her er våre produkter utstilt og og vi hjelper deg gjerne med råd og opplysning om de forskjellige glassproduktene. Fagutdannede medarbeidere sikrer god kvalitet på arbeidet.

Glassmester1 hjelper deg med å finne den perfekte løsning for deg. Har du en glassrelatert problemstilling du ønsker å ta tak i, men ikke helt vet hvordan den skal løses? Vi stiller gjerne opp til en gratis befaring og finner frem til løsninger som fungerer.

 

Glassmester1 Trondheim

Glassmester K Larsen & Co AS – Glassmester1 Trondheim
Falkenborgveien 37
7044 Trondheim Norway

Telefon: 73 84 80 40
E-post: [email protected]
Adresse: Falkenborgveien 37, 7044 Trondheim

Åpningstider:

  • Man-ons: 07–16.30

  • Tors: 07–18.00

  • Fre: 07–16.00